Deel dit artikel ‹ Terug

Millse Mindy komt met eigen album

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012


Vandaag publiceerde Mindy Broeren uit Mill onderstaande blog. Binnenkort start zij met de opnames van een eigen album. Maar nu al is er een mooi kerstnummer met bijbehorende clip. Als redactie van inmill.nl willen we u dit niet onthouden. Lees haar verhaal en bekijk de mooie bijbehorende beelden. 

Blog Mindy:

Wat een bewogen maar vooral fantastisch jaar was 2012 voor mij, met als absoluut hoogtepunt de vele lieve reacties op mijn deelname aan TVOH. Het werken met niemand minder dan Marco Borsato, de aanmoedigingen van jullie in de studio en online, het tv avontuur in zijn geheel en alle reacties op de straat, helemaal geweldig!

De vele complimenten op mijn zang, mijn performance en mijn persoontje hebben me enorm goed gedaan. De erkenning voor mij als zangeres en de waardering die ik van vele lieve fans heb mogen ontvangen maken me enorm trots.

Het einde bij TVOH was voor mij geen eind, maar een begin van een nieuw muzikaal avontuur! Want hierbij kan ik jullie mededelen dat ik vanaf januari 2013 hard aan de slag ga met het opnemen van een eigen album!! De komende maanden wil ik jullie graag deelgenoot maken van het proces en jullie kennis laten maken met Arno Knoope (HJR Events) die met mij het album wil realiseren en met de bandleden ( Bob Kuijl, Bert van Uffelen, Wouter Stevens, Martin Suijs, Lisa Roos en Bert Prinsen) die vol passie meedoen aan een prachtig nieuw avontuur! Het beloofd een hele mooie rit te worden…

Maar voor het zover is, gaan we met z’n allen genieten van de feestdagen! Heerlijk de dagen doorbrengen met onze familie en vrienden. En we wensen jullie natuurlijk allemaal een hele fijne kerst en een geweldig nieuwjaar toe! En hoe doe je dat als zangeres? Juist ja… met een heerlijk liedje! De afgelopen weken was ik natuurlijk een beetje mysterieus met m’n updates, maar ik was samen met Arno Knoope & Merijn Nelemans druk bezig met het opnemen van dit heerlijke nummer, geschreven door Arno Knoope en Basil Kühne. En als klap op de vuurpijl hebben Ramon Menting en Bob Krommendijk er ook nog een fantastische clip bij gemaakt, waar we heel erg trots op zijn! Met een glansrol voor onze mini mensjes :-)

Zal ik je nog iets vertellen? Omroep Brabant heeft het liedje al opgepikt en ik mag het aanstaande maandag 17 december tussen 14.00-15.00 uur live in de radio studio komen zingen bij Eefke Boelhouwers. Allemaal luisteren dus!

Fijne feestdagen allemaal en blijven jullie de komende tijd de geboorte van m’n album volgen?

Liefs, Mindy

Video: http://www.youtube.com/watch?v=lfeFLc9IMpI