Deel dit artikel ‹ Terug

Basiscursus Fotoverwerking in Boxmeer

Geplaatst op: donderdag 13 december 2012


Dinsdag 8 januari 2013 start de Basiscursus Fotoverwerking van BiblioPlus, bedoeld voor beginners op het gebied van digitale fotoverwerking. De cursus vindt plaats op het ICT-plein in Boxmeer.

Heeft u een digitale camera maar nog geen idee wat u met de foto’s op deze camera kunt doen, dan is dit de kans om hier meer over te leren. Deze cursus, die bestaat uit zes lesavonden, helpt u bij het verwerken van de digitale foto’s. De cursus is bijzonder geschikt voor senioren. Alle basisvaardigheden komen aan bod. Hierbij moet u denken aan de basisinstellingen van de camera leren gebruiken; foto’s overzetten van camera naar PC; foto’s ordenen in mappen; ‘taggen’ van foto’s; groepen foto’s een andere naam geven; fotoalbums maken; diashow maken; foto’s kleiner maken voor verzenden per e-mail en u leert eenvoudige correcties te maken (bijv. rode ogen verwijderen).

Bent u geïnteresseerd in de basiscursus Fotoverwerking? Aanmelden kan in alle vestigingen van BiblioPlus of via www.biblioplus.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van BiblioPlus via tel. 0485 - 583 500 of cursussen@biblioplus.nl.