Deel dit artikel ‹ Terug

Jeugdherinneringen 2

Geplaatst op: maandag 10 december 2012


Leerlingen van de Peter Dehing Dansstudio’s gaan met Danny de Munk en Henk Poort mee op tournee!

‘Jeugdherinneringen 2’, het vervolg op de eerste succesvolle theatershow van Danny de Munk en Henk Poort, laat zich dit seizoen in diverse theaters vergezellen  door een groep leerlingen van Peter Dehing Dansstudio’s uit Cuijk.

In juni van dit jaar hadden de leerlingen van genoemde dans/balletschool een grote dans- en musicalshow in de Cuijkse Schouwburg.
Waarna het impresariaat van Danny de Munk en Henk Poort de keuze gemaakt heeft om een passende act uit deze voorstelling
aan hun theatershow toe te voegen.

De leerlingen van de Peter Dehings Dansstudio’s die meedoen aan deze act komen voornamelijk uit Cuijk en Boxmeer. Voor hen is het eerste optreden in de Schouwburg van Cuijk dan ook een thuiswedstrijd! Afstand speelt echter duidelijk geen rol voor hen die tapdans en/of musicaldanslessen willen volgen. Of trainingen op de ‘interne vooropleiding dans’, want de leerlingen van de dansstudio’s komen niet alleen uit de regio, maar ook uit bijvoorbeeld Zwolle, Aalsmeer en Groningen!

Afgelopen jaar waren er ook al leerlingen van Peter Dehing Dansstudio’s te bewonderen in de theatershow van ‘Jeans’, en in het televisieprogramma ‘de BZT-Show’. De act die nu mee het theater in gaat, wordt gebracht door maar liefst 8 dansers en een zangeres/danseres.

Op dit moment staan er op de agenda van 'Jeugdherinneringen 2' al 3 theatervoorstellingen. In Cuijk, Helmond en Roermond.
De kans is groot dat hier nog meer voorstellingen bij komen!

De aftrap voor het eerste optreden van Peter Dehings' leerlingen in de show van Danny de Munk en Henk Poort is op 10 januari 2013, in de Schouwburg in Cuijk.

www.dannyenhenk.com