Deel dit artikel ‹ Terug

Wellnessboot Mill strijdt om nationale titel

Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012


Beste sauna resort van Brabant staat in Mill

Zoals u wellicht weet, is de Wellnessboot in Mill in de race voor de titel ‘Beste wellnessresort van Nederland 2012’. In de eerste ronde is de Wellnessboot de beste van Brabant geworden met 1623 stemmen en een gemiddeld waarderingscijfer van 8,83. Sinds 19 november loopt de 2e ronde waarin opnieuw uw stem erg belangrijk is. Stem daarom voor 7 december via www.wellnessverkiezing.nl/wellnessboot en hiermee steunt u tevens Pink Ribbon.

Met uw stem steunt u niet alleen het goede doel en helpt u niet alleen de Wellnessboot aan een nationale titel, ook maakt u kans op mooie prijzen. Want wat dacht u van:

1e prijs: vliegreis voor 2 personen naar IJsland, met 3 overnachtingen in Reykjavik en toegang tot wellnessresort The Blue Lagoon
2e prijs: de nieuwe iPad 3
3e prijs: 5x een hele dag wellness voor 2 personen

Meer weten over de Wellnessboot in Mill? Surf dan naar www.wellnessboot.nl of breng meteen uw stem uit op www.wellnessverkiezing.nll/wellnessboot. Per e-mailadres mag u slechts 1 keer stemmen. Vergeet niet om het mailtje wat u na het stemmen krijgt de bevestigen, want pas dan telt uw stem mee.