Deel dit artikel ‹ Terug

Belangstelling voor theaterbezoek opnieuw groot

Geplaatst op: maandag 23 juni 2008


3100 bestelformulieren voor een theaterabonnement ingestuurd!
46.000 toegangskaarten verkocht!
37 voorstellingen uitverkocht!


Succesvolle voorinschrijving theatervoorstellingen!
Elk jaar is het weer spannend als het nieuwe theaterprogramma wordt gepresenteerd. Schouwburg Cuijk en Weijertheater Boxmeer kijken dan ook telkens nieuwsgierig uit naar de reacties van het publiek. Dit jaar blijkt opnieuw dat het nieuwe programma bij het publiek in de smaak is gevallen. Na een enorme toename van theaterbezoekers in het voorgaande seizoen, kunnen beide theaters tevreden constateren dat het aantal aanvragen voor kaartjes stabiel is gebleven!

3100 bestelformulieren voor een theaterabonnement!
37 voorstellingen uitverkocht!

De meest populaire artiesten zijn Jochem Myjer, Guido Weijers, Herman van Veen en Javier Guzman.
De belangstelling voor o.a. Claudia de Breij, Jeans, Arie, Piaf de musical, Rowwen Hèze, Shaolin Monks, Leon van der Zanden, Girls Comedy Night en het toneelstuk 'Hotel Atlantico' is ook groot. Voor deze voorstellingen zijn meer kaarten aangevraagd dan er stoelen in de theaterzaal zijn.

Wachtlijsten en extra voorstellingen
Abonnementhouders die zijn uitgeloot voor een of meerdere voorstellingen van hun keuze worden automatisch op wachtlijsten geplaatst. De directies van beide theaters stellen alles in het werk stellen om daar waar mogelijk voorstellingen bij te boeken. In het geval van Herman van Veen en Javier Guzman is dat al gelukt.

Vóór 15 juli: toegangskaarten thuisgestuurd
In Schouwburg Cuijk worden momenteel alle aanvragen verwerkt. De abonnementhouders ontvangen vóór 15 juli de toegewezen toegangskaarten, samen met een orderbevestiging, thuisgestuurd. De betaling geschiedt via automatische incasso.

Vrije verkoop van toegangskaarten start 15 juli via internet
De vrije verkoop van toegangskaarten start in Schouwburg Cuijk en in het Weijertheater Boxmeer op 15 juli via www.schouwburgcuijk.nl en www.deweijer.nl en vanaf 9 september aan de kassa's van de theaters.