Deel dit artikel ‹ Terug

Cabarestafette: Henry van Loon, Stefan Pop & Jasper van Kuijk

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012


Henry van Loon, Stefan Pop & Jasper van Kuijk
Cabarestafette

Een van de langst lopende succesformules in de Nederlandse theaters is de Cabarestafette. Het recept is simpel: drie aanstormende talenten voor de prijs van één, waar vind je het nog? Het programma is dé kans voor u om kennis te maken met het cabaretbestand van morgen. De jonge cabaretiers, gekozen uit een royaal aanbod aan talenten waarvan de meesten al een avondvullende show spelen in de kleinere zalen, etaleren een deel van hun programma voor u. De Cabarestafette is geen wedstrijd, maar desalniettemin is er tijdens elke editie voor uw eigen veiligheid een presentator aanwezig. Ook in deze editie presenteren drie topperformers elk een deel van hun programma aan u.

Henry van Loon bewees met zijn eerste avondvullende programma dat hij een plek verdient op onze Nederlandse cabaretvloeren. Vanavond pakt hij door in 'Electropis'… Heftig en grappig.

Stefan Pop brengt zijn sketches, anekdotes en scherpe teksten soms tot op het absurde toe, maar altijd met een snoeiharde kern van waarheid. 'Met Stefan Pop ben je in goed gezelschap.' (de Volkskrant). Stefan was finalist van het VARA Leids Cabaretfestival 2009.

Jasper van Kuijk verliet Cameretten 2010 met de jury- én de publieksprijs. 'Hij heeft een verhaal van hoog niveau', schreef de Volkskrant. In ''t Kan nie op' gaat Van Kuijk met fileermes, vergrootglas, botte bijl en lachgas het leven te lijf.

Do 29 november, 20.15 uur
www.cabarestafette.nl
www.henryvanloon.nl
www.stefanpop.nl
www.jaspervankuijk.nl