Deel dit artikel ‹ Terug

Win met uw versierde woning of onderneming in kerstsfeer

Geplaatst op: donderdag 8 november 2012


De Ondernemersvereniging Mill en Stichting Activiteiten Mill organiseren in december een wedstrijd rond de mooiste in kerstsfeer versierde woning of onderneming. Er is een categorie mooiste woning binnenzijde en woning buitenzijde maar ook de mooiste en sfeervolste onderneming. Binnen deze laatste categorie vallen zowel winkels, etalages als kantoren maar ook instellingen. Voor iedere categorie zijn leuke prijzen beschikbaar.

Hebt u uw woning binnen en of buiten in kerstsfeer? Is uw winkel, kantoor, werkplaats of welk gedeelte van uw onderneming dan ook versierd voor kerst 2012? Laat het dan aan de OVMill en SAM weten. In het weekend voor kerst zal een jury alle aangemelde panden bezoeken en beoordelen. De mooiste in de categorie woning binnen, woning buiten en onderneming vallen in de prijzen. Er is één spelregel, het betreffende pand moet in het kerkdorp Mill staan.

Aanmelden kan door een of meerdere foto’s van de betreffende versiering te mailen naar info@ovmill.nl. U kunt uw eigen woning of onderneming aanmelden, maar uiteraard kunt u de OVMill en SAM ook attenderen op andere leuk aangeklede panden. Zorg ervoor dat de foto voor 21 december bij de OVMill binnen is. Foto’s graag in een hoge resolutie/kwaliteit, ze zullen namelijk ook gepubliceerd worden in De Neije Krant die vanaf 1 december wekelijks huis-aan-huis in de gemeente Mill en Sint Hubert verspreid zal worden.