Deel dit artikel ‹ Terug

Line up bekend en kaartverkoop begonnen “Feestje aan de Gracht 08”

Geplaatst op: zaterdag 21 juni 2008


Op zaterdag 16 augustus opent openlucht theater De Weijer in Boxmeer opnieuw haar deuren voor alweer de 4de editie van Feestje aan de Gracht. Feestje aan de Gracht staat voor kwalitatieve techno, tech – house en minimal in een intieme omgeving met alle liefhebbers onder elkaar. Het is een kleinschalig evenement maar met een groots effect. De sfeer op de eerdere edities en de specials worden nog altijd genoemd en geroemd. Dààr wil de organisatie natuurlijk niets aan veranderen.

Na drie zeer succesvolle edities is de naam gemaakt en heeft Feestje aan de Gracht een vaste plek gekregen in de agenda. Ook dit jaar is er weer een spectaculaire Line- up: Eva Maria, Timbalism, Einmusik (live), Estroe en Johannes Heil (live).

Eva Maria is allang geen onbekende meer. Ze maakte haar debuut tijdens ‘search for talent’ in december 2004. Ondertussen is haar carrière als een sneeuwbal gegroeid. Eva Maria heeft oa gedraaid op Sensation White, Dancevalley, Mysteryland, Extrema Outdoor, Awakenings en in grote clubs in binnen en buitenland. Haar gevoelige en intrigerende house neemt je vanaf het begin mee en laat je niet meer los.Wij zijn trots dat Eva Maria dit jaar Feestje aan de Gracht zal openen. Timbalism wie kent hem niet, hij is zowel organisator als resident dj van Feestje aan de Gracht. Timbalism heeft zich in het verleden al meerdere malen bewezen. In 2004 won hij de DJ contest in Doornroosje te Nijmegen. Een jaar later deed hij mee aan het landelijk bekende TWSTD dj contest en won hierbij de publieksprijs in de finale in Paradiso Amsterdam. Timbalism draait techno in de ruimste zin van het woord. Zijn stijl is een duidelijk eigen sound, waarin veel spanning en dynamiek zit. Hij weet het publiek iedere keer weer opnieuw te pakken. Einmusik het legendarische talent uit Duitsland. Zijn nieuwe motto ‘In the end all i really want tot hear is… I love you’ is de spreuk van zijn geweldige album ‘De Medici’. Zijn nieuwe nummers Ammond en Challenge zijn nog maar net uit, maar zijn nu al legendarisch. Deze betoverende live-act zal het publiek op feestje aan de gracht ongelooflijk gaan verassen en een diepe indruk bij hen achter laten. Estroe een dame van eigen bodem en een spil in de technowereld. Ze behoort tegenwoordig tot het handjevol vrouwelijke dj’s dat het tot de top heeft geschopt. Ze draaide de afgelopen jaren op alle grote festivals, waaronder Dance Valley, Lowlands en het Movement Festival in Detroit. Haar stijl is warm, subtiel en tegelijkertijd energiek.

Johannes Heil. Weinig is er bekend over hem, behalve dat hij al tijden goede technomuziek maakt. Want wie kent de hit ‘Paranoid Dancer’ nou niet en het fabuleuze album ’20.000 Leagues Under The Skin’? Het Duitse kanon van het Kanzleramt label is momenteel bezig met een buitengewone comeback. De man varieert nogal in sound en zoekt zichzelf tussen techno en electro waardoor zijn muziek uniek, divers en innoverend is. Johannes Heil zal Feestje aan de Gracht overweldigend en met overtuiging afsluiten. Onder het motto het oog wil ook wat, hebben we dit jaar nog meer uit de kast gehaald. VJ Slof zal het festival ondersteunen met zijn verfrissende en spectaculaire visual’s.

Feestje aan de Gracht 2008
Datum: zaterdag 16 augustus 2008
Tijd: 18.00 – 01.00
Locatie: Openlucht Theater Cultureel Centrum de Weijer, Boxmeer
Tickets: € 10.00 ( inclusief fee ), eventueel aan de deur € 12.50
Line-up: Einmusik, Estroe, Eva Maria, Johannes Heil, Timbalism, VJ Slof

Tickets zijn verkrijgbaar via www.feestjeaandegracht.nl en www.ticketscript.nl
Ze kosten maar € 10.00 in de voorverkoop dus wees er snel bij want op is op!
Ook zijn er kaarten te winnen, de organisatie geeft kaarten weg via www.feestjeaandegracht.nl en www.partyflock.nl.

De Afterparty is dit jaar opnieuw in Nouveau Riche. Dit jaar zal dit wel in de grote gerenoveerde zaal zijn. Nouveau Riche is nog geen 500 meter lopen vanaf het feestje aan de gracht terrein. De kaarten voor de afterparty zijn te koop in Boxmeer bij “Brasserie de Bock” en “Hotel Riche” en tijdens Feestje aan de Gracht op het festival terrein zelf. De tickets kosten slechts € 4,- per stuk. Het feest zal hier nog doorgaan tot in de kleine uurtjes.
Line up: Aron Friedman, Jan Liefhebber, Jelle, Mario Belotti, Phantom Regiment
advertentie