Deel dit artikel ‹ Terug

Kerst-Inspirations bij Berends Bloemsierkunst in Mill

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012


Bij Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat in Mill komt u weer helemaal in de sfeer voor kerst. Dat op vrijdag 9, zaterdag 10, vrijdag 16 en zaterdag 17 november aanstaande. Tijdens de openingstijden van de winkel vindt u er de laatste trends, kleuren, creaties en mogelijkheden om kerst 2012 nog sfeervoller te maken.

“We noemen het Kerst-Inspirations,” vertelt Ralf Berends. “We willen namelijk mensen vooral inspireren om de woonkamer, keuken, kantoor of welke ruimte dan ook sfeervol en creatief in te richten en aan te kleden voor kerst.” Ralf vertelt dat er uiteraard kant-en-klare producten bij hen te koop zijn. “Maar daar gaat het tijdens deze show niet om. We willen vooral onder het genot van een hapje en drankje laten zien wat de mogelijkheden zijn. Hoe je bestaande kerstversiering kunt gebruiken om mee te doen met de nieuwste trends.” Vooral rustige natuurlijke producten en tinten zijn het volgens Ralf dit jaar helemaal. “Oranjegoud, rood en wit zie je ook dit jaar weer veel.”

Kerst-Inspirations is op vrijdag 9 en 16 november van 09.00 uur tot 21.00 uur geopend en zaterdag 10 en 17 november van 09.00 uur tot 17.00 uur. Berends Bloemsierkunst vindt u aan de Hoogstraat 5 in Mill en op www.berendsbloemsierkunst.nl