Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe activiteit voor jongeren: Kickboxen!

Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2012


Het jongerenwerk in Boxmeer start binnenkort met kickboxen voor jongeren. Zo hebben jongeren een zinvolle vrijetijdsbesteding en een uitlaadklep! Dit is goed voor hun conditie en kunnen ze al hun energie kwijt en ze leren hierbij ook samenwerken, discipline opbouwen en respect hebben voor elkaar.

De kickbox lessen worden gegeven door Qodrat Nasr, een kickboxer uit Boxmeer, en tevens stagiaire Maatschappelijk Werk bij het jongerenwerk van Radius. De eerste kickbox les wordt gegeven op Woensdag 31 Oktober om 19.00 uur tot 20.00 uur bij de gymzaal van de De Weijer, in het nieuwere gedeelte (Weijerpark). De bedoeling is dat je een kwartier van te voren aanwezig bent. Na afloop gaan we met de hele groep nog even wat drinken en napraten bij The Unit. Wij beginnen met 1 x in de week om te kijken hoe het aanslaat bij de jongeren. De eerste 2 x zijn er geen kosten aan verbonden en daarna kost het een klein bedrag van € 1,- per keer. Mocht het je interessant lijken of heb je altijd al willen kickboxen schrijf je dan nu in bij het jongerenwerk / The Unit in Boxmeer.

Alle jongeren tussen de 10 en 23 jaar uit Boxmeer en omgeving kunnen meedoen. Verder hebben zijn de kickbox spullen aanwezig, wat je verder nodig hebt en mee moet nemen: korte broek, t-shirt, goede sportschoenen met goed zolen en eventueel douche spullen.

Wil je jezelf opgeven of heb je vragen? Je kan mailen of bellen met het jongerenwerk: renatebeijers@radius-lvc.nl of 0641279984.