Deel dit artikel ‹ Terug

Ruben Nicolai vanaf september solo in het theater

Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2012


Vanaf 26 september gaat Ruben Nicolai rondtoeren langs de Nederlandse theaters met zijn eerste soloprogramma: Little friday.

Tijdens deze voorstelling wordt het publiek meegenomen in de toverachtige wereld van televisie. Wat gebeurt er echt, wat zag of hoorde u niet en hoe gaat het allemaal eigenlijk in zijn werk? Bij het beantwoorden van deze vragen schuwt Nicolai het delen van eigen ervaringen; piekjes en diepe dalen, natuurlijk niet.

Bij LF is actieve deelname van het publiek bijna net zo belangrijk als hun aanwezigheid…
In het eerste gedeelte krijgt het publiek ‘een cursus televisie’. Hierin worden ze niet alleen meegevoerd langs de uitzendstraten van Hilversum, ook wordt er stevig beroep op ze gedaan; hun mening wordt gevraagd, hun voorstellen gewaardeerd en hun persoonlijke openhartigheden discreet afgehandeld met de hele zaal.

Dit alles is nodig want na de pauze gaan we aan de slag met het lesmateriaal en wordt er live televisie gemaakt! Het publiek is direct te gast bij de live talkshow die elke week weer anders en verassend zal zijn.
Natuurlijk ook voor de presentator zelf; het publiek bepaalt immers.

Little Friday is een theatervoorstelling, waar moderne communicatiemiddelen vol zullen worden ingezet. Live verbindingen, social media en live uitzenden via Internet. Met dit laatste zal het publiek de mogelijkheid krijgen om vanuit huis mee te doen en mee te (be)leven. Verder zal het publiek niet alleen tijdens de voorstelling, maar ook de week ervoor via Twitter en internet gevraagd worden om deel te nemen als redactie van Little Friday.
Iedereen kan vragen, opmerken, nomineren, verwonderen en verwonderd worden. Het wordt allemaal meegenomen in Little Friday, want:” We tell, your story.”

www.littlefriday.tv
volg Ruben via twitter @rubeninicolai


Little Friday is een productie van Perfect Roundings i.s.m. The Fame Game en Brigitte van Gool Producties