Deel dit artikel ‹ Terug

Droogkomische, innemende Vlaming met hilarisch cabaretprogramma

Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2012


Philippe Geubels
"Made in Belgium"

Van vakkenvuller naar zalenvuller! Met zijn debuutprogramma ‘Droog’ was de naam van Philippe Geubels in Vlaanderen direct gevestigd. Na deze bliksemcarrière is nu Nederland aan de beurt. Zij die erbij waren in de kolkende Julliet-tent op Lowlands hebben het nog steeds over deze droogkomische, innemende Vlaming met zijn herkenbare lijzige stemgeluid.

De reacties op zijn tweede programma waren unaniem lovend en nu komt Geubels naar ons land met ‘Made in Belgium’, een speciaal voor de Nederlandse theaters samengesteld programma van alle hoogtepunten uit zijn Belgische shows. Dat wordt een lange, uiterst plezante zit.

Schouwburg Cuijk
Wo 17 oktober, 20.15 uur
www.philippegeubels.nl

Philippe Geubels (Dendermonde, 15 april 1981) is een Vlaamse stand-upcomedian. Bij het grote publiek werd hij bekend toen hij in 2007 deelnam aan de Comedy Casino Cup, een programma van de Vlaamse televisiezender Canvas. In de finale van deze wedstrijd werd hij verslagen door Xander De Rycke. In Nederland is Philippe vooral bekend van zijn optreden op Lowlands en van het tv programma 'Mag ik u kussen?'