Deel dit artikel ‹ Terug

Schrijvers, verslaggevers, columnisten en fotografen gezocht

Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2012


Vanaf 1 december valt er wekelijks een nieuwe lokale huis-aan-huis krant op de deurmat in de gemeente Mill en Sint Hubert. De edities op 1, 8, 15, 22 en 29 december verschijnen onder de naam “De Neije Krant”. Wat de naam gaat worden van deze wekelijkse uitgave vanaf 1 januari is nog niet bekend, hiervoor zijn uw suggesties van harte welkom. Zeker is wel dat de 24 pagina’s dikke full colour uitgave veel redactionele ruimte zal bieden voor nieuws, aankondigingen, verslagen en verhalen uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.

Hebt u belangstelling mee te werken aan deze uitgave? Dan horen de initiatiefnemers graag van u. Schrijvers, columnisten en fotografen zijn meer dan welkom om bijdrages te leveren aan deze lokale wekelijkse huis-aan-huis krant. Ook geïnteresseerden die als verslaggever actief zouden willen zijn op de lokale gebieden sport, politiek, cultuur of andere vlakken kunnen met hun bijdragen terecht in “De Neije Krant”.

Meer weten? Kijk dan op www.deneijekrant.nl of bel met Corné Kremers tel. 0485-325634 of 06-10838612. Mailen kan naar info@mosstime.nl.