Deel dit artikel ‹ Terug

Open dagen Fitland XL, ViaSana en Sanavisie trekken 4.000 bezoekers

Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012


De open dagen van Fitland XL, Kliniek ViaSana en Sanavisie Bodyclinic in Mill zijn afgelopen weekend succesvol verlopen. Op zaterdag waren er bijna 1.000 bezoekers en op zondag meer dan 3000. Iedereen was welkom een kijkje te nemen op het terrein aan de Hoogveldseweg in Mill. Zo konden bij Fitland o.a. de nieuwe hoogtekamers worden bekeken, bij ViaSana de nieuwe pijnpoli en bij Sanavisie Bodyclinic de complete nieuwe kliniek.

Nieuwe hotelkamers
Bezoekers waren onder de indruk van de veranderingen en de groei die heeft plaatsgevonden. Tussen het vorig jaar gebouwde parkeerdek en het huidige hotel is een compleet nieuwe vleugel gebouwd. Op de tweede verdieping bevinden zich vijftien nieuwe hotelkamers van het Fitland Hotel Dormylle. Dit zijn de eerste kamers in Europa waar het zuurstofpercentage kan worden geregeld, ideaal voor duursporters. Tijdens de open dagen gaf Fitland tevens informatie over twee nieuwe sportconcepten, namelijk Rip:60 en iFit.

De nieuwe kliniek van Sanavisie Bodyclinic
De bezoekers hebben bij Sanavisie Bodyclinic de nieuwgebouwde kliniek van binnen bekeken. Medewerkers hebben veel vragen gehad over verschillende behandelingen die bij Sanavisie mogelijk zijn. Bezoekers waren verrast dat handchirurgie en het verwijderen van huidtumoren ook bij het specialisme plastische chirurgie thuishoren. Het was mogelijk om direct een afspraak te maken en daar hebben een aantal mensen dan ook gebruik van gemaakt.
De nieuwe pijnpoli van ViaSana
ViaSana heeft dit jaar een pijnpoli gebouwd. Deze pijnpoli is een welkome aanvulling op de orthopedische zorg die de kliniek al jaren aanbiedt. Patiënten kunnen bij de pijnpoli terecht wanneer zij worden doorverwezen via een huisarts, een orthopedische chirurg uit ViaSana of een andere specialist uit een ziekenhuis. Uiteraard zijn tijdens de open dagen bij ViaSana ook de operatiekamers, MRI scans en patiëntenkamers te bezichtigen.