Deel dit artikel ‹ Terug

Martinuskerk in Cuijk 100 jaar "Gezinsmusical Paulus"

Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012


Dit jaar is er feest. De Martinuskerk in Cuijk viert haar 100e verjaardag! En dat moet natuurlijk gevierd worden! Een feest voor jong en oud!

Zo vinden er in het feestweekend van 11 november vele activiteiten plaats in en om de kerk. Maar de eerste grote activiteit is al op zaterdag 20 oktober. De KISI-KIDS zijn gevraagd om de gezinsmusical “Paulus” op te voeren in de prachtige jarige kerk! Kom op 20 oktober as om 14.30 uur genieten van deze musical “Paulus”!

In de musical leren we mensen kennen die Paulus ontmoet hebben. Een aantal avonturen uit zijn leven en zijn passie om het evangelie te verkondigen - dit alles komt naar voren in deze musical op een manier om het nooit meer te vergeten. Moderne dansen, verrassende podiumeffecten, een bonte mix van gloednieuwe liederen: Zo komen Bijbelse taferelen tot leven. Kaartverkoop aan de kassa of in de voorverkoop bij ‘Via Cannella’ of te bestellen via info@martinuscuijk.nl.

Prijzen ( voorverkoop / kassa):
Kinderen tot 14 jaar: € 2,- / € 3,-
Volwassen: € 4,- / € 5,-
Gezinskaart (2volw/2kind): € 10,- / € 12,-

Iedereen is van harte welkom!
Het belooft echt een belevenis voor de hele familie te worden! Spannend, meeslepend, avontuurlijk!

Wie zijn de KISI-KIDS:
"KISI-KIDS zijn christenen vanuit verschillende kerkelijke achtergronden. Zij willen op een vrolijke en creatieve manier het geloof in Jezus Christus en een verantwoorde omgang met zichzelf, anderen en de schepping stimuleren en versterken bij kinderen, jongeren en volwassenen in alle lagen van de samenleving."

Op 17 december 1993 werd de eerste musical van de toen net opgerichte "Kindersingkreis" (Kinderzanggroep) van de parochie Altmünster am Traunsee in Oostenrijk opgevoerd. Sindsdien hebben honderden kinderen en jongeren, die inmiddels zelf al kinderen hebben, vol trots hun KISI-t-shirt gedragen! Sinds enkele jaren zijn er ook Nederlandse KISI-KIDS. KISI Nederland verzorgt musicalvoorstellingen, kinderconcerten, workshops en poppentheater.

Voor meer info: www.kisi.nl