Deel dit artikel ‹ Terug

Pump up the 90's

Geplaatst op: woensdag 26 september 2012


Op zaterdag 13 oktober 2012 wordt in Evenementenhal Venray de derde editie van Pump up the 90’s georganiseerd. Ook dit keer met drie artiesten die hun opmars maakten in de jaren ’90.

T-Spoon Reloaded zal de spits afbijten met hits zoals; ‘No time to waste’, ‘Mercedes Benz’, ‘Part of my life’ en ‘Smiling’, maar hun bekendste hit blijft natuurlijk ‘Sex on the beach’. Het nummer wordt niet alleen in Nederland een grote hit, maar ook in België, Duitsland en Scandinavië. De groep wordt in 1991 opgericht door voormalig U.S. airforce-soldaat Shalamon Baskin a.k.a. Shamrock en door componist Remy de Groot ook wel bekend als Prince Peration. In 1996 worden zangeres Linda Estelle en danseres Anatevka Bos aan de groep toegevoegd. De band in deze samenstelling heet T-Spoon. In 1998 besluit Schamrock om de groep te verlaten en valt de groep helaas uiteen. Op verzoek van velen kondigen Linda Estelle en Shamrock in 1998 aan bezig te zijn met een reünie onder de naam T-Spoon Reloaded. Samen met hun acrobatische dansers en hit songs, komen de jaren 90 gegarandeerd weer tot leven.

4 Tune Fairytales is bekend van nummers zoals ‘Take me 2 wonderland’ en ‘My little fantasy’ . ‘My little fantasy’ behaalde de 17de plaats in de Nederlandse Top 40. De groep bestaat uit zangeres Lilian van Sonsbeek, Tricky Ricky en Patrick Bakker. Het viertal stond op vele dancefestivals en op 13 oktober zullen zij de Evenementenhal vullen met hun bekende happy hardcore sound.

Om de avond af te sluiten is er niemand minder dan The Darkraver, ook wel bekend al DJ Steve Sweet. Samen met Dj Gizmo, zijn stadsgenoot, wordt hij gezien als een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Haagse hardcore scene. Eén van zijn bekendste nummers is ‘kom-tie dan hé!’ maar hij zal nog vele andere oldschool platen uit de kast halen.

DJ Izzy zal voor u, tussen de optredens door de bekendste 90’s platen draaien.

Laat dit evenement niet aan je voorbij gaan en koop nu kaarten!
Tickets zijn online te bestellen via www.evenementenhal.nl/venray of tijdens kantooruren bij de receptie van Evenementenhal Venray (de Voorde 30).

Entreeprijs : vanaf € 12,50 p.p.
Zaal open : 20.30 uur
Evenement : 21.00 – 02.00 uur