Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe patiobungalows in Cuijk voldoen aan alle verwachtingen

Geplaatst op: maandag 24 september 2012


CUIJK – Meneer Hannessen is uitermate tevreden met zijn patiobungalow aan het Merlettenhof in Cuijk. Deze in totaal twintig ‘multifunctionele’ patiobungalows liggen parallel aan de Beersebaan. Architectonisch zo ontworpen dat zij optisch één rij vormen, de poort naar de Maas. Aankomende zaterdag 29 september is het Open Huis in Merlettenhof 18 van 11.00 tot 15.00 uur en elke vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur. Uiteraard kan er ook op afspraak bezichtigd worden door te bellen met Makelaardij Twan Poels, of Smedema Makelaars.

“Wij zijn verhuisd vanuit Groesbeek en vinden het heerlijk hier in Cuijk. Het voldoet echt helemaal aan onze verwachtingen. Een heerlijk huis, alles op de begane grond, een verademing wanneer je wat ouder wordt. Het is zo comfortabel dat we dit van te voren niet eens hebben kunnen inschatten. Bovendien liggen alle tuinen van deze woningen op het zuiden. We wonen hier nu drie maanden en hebben vrijwel elke dag kunnen genieten in onze ruime tuin. De inpandige garage is een groot pluspunt. Ook de ligging is ideaal, op loopafstand van het centrum met de gezellige winkels en de mooie schouwburg, dichtbij het water en het station. Lekker lopend boodschappen doen en heerlijk wandelen in de nabije omgeving.

Goh, ik lijk zelf wel een makelaar”, lacht meneer Hannessen. Minpuntjes of nadelen kan hij dan ook niet bedenken.

Bent u ook op zoek naar een perfecte locatie nabij het centrum en het water, met voldoende ruimte en privacy? Kom kijken op één van de Open Dagen of bel voor een afspraak.

Meer informatie op www.patiobungalowscuijk.nl