Deel dit artikel ‹ Terug

Zomeractiviteiten voor jongeren geslaagd!

Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2012Vanuit het jongerencentrum The Unit en het jongerenwerk van Radius in Boxmeer zijn er deze zomer 5 zomeractiviteiten georganiseerd zowel binnen als buiten The Unit. Het programma is bedoeld voor jongeren die bijvoorbeeld niet op vakantie gaan of het gewoon leuk vinden om aan activiteiten mee te doen en andere jongeren te ontmoeten. Het zomerprogramma is van start gegaan met een leuke beautydag voor meiden in The Unit met o.a. henna en make-up. Deze dag is door 36 meiden bezocht. Op 25 juli was er een straatvoetbaltoernooi. Door de hitte op deze dag heeft de helft van de jongeren zich afgemeld en is er alleen door de echte ‘die hards’ toch nog een uur gespeeld. Net zoals vorige jaren zijn we ook weer gaan karten bij Traxx in Uden, dit is inmiddels een traditie. Er is nog een Game Party geweest in The Unit en ter afsluiting was er zaterdag 25 augustus een dagje uit naar Bobbejaanland. In totaal hebben er 114 verschillende jongeren meegedaan aan 1 of meer activiteiten. Foto’s van de zomeractiviteiten zijn te vinden op de facebook van het jongerenwerk Boxmeer.
Nieuw Seizoen Jongerencentrum The Unit & vrijwilligers gezocht!
Vanaf week 35 gaat het normale programma in jongerencentrum The Unit weer van start. Er zijn een paar kleine veranderingen (vooral in leeftijd). Voor de openingstijden kun je kijken op www.theunitboxmeer.nl. Op de middagen dat The Unit open gaat is het voor tieners, in de leeftijd 10 t/m 13 jaar. Dan worden er ook leuke activiteiten georganiseerd. Op de avonden wanneer The Unit open gaat is het voor jongeren vanaf 14-23 jaar. Dit zijn open inloop activiteiten waar jongeren kunnen poolen, gamen, etc.…En op vraag zijn er ook muziekactiviteiten of andere activiteiten.
Heb je een leuk idee voor in het nieuwe seizoen? Wil je zelf iets organiseren? Dan kun je gewoon naar ons toe komen, het jongerenwerk is er om je te helpen.
Zit je in een bandje of maak je muziek? EN ben je tussen de 10 en 23 jaar? Je kan in overleg met het jongerenwerk gebruik maken van de geluidsdichte oefenruimte.
En we zijn ook nog op zoek naar (jonge) vrijwilligers die het leuk zouden vinden om te helpen in The Unit. We zoeken vrijwilligers die activiteiten willen organiseren, die begeleider willen zijn tijdens de openingstijden en vrijwilligers die het leuk vinden om beheertaken of klusjes te doen!
Info & Contact: renatebeijers@radius-lvc.nl of 0641279984