Deel dit artikel ‹ Terug

Grote belangstelling Carbootsale Boxmeer

Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2008


De tweede Carbootsale Boxmeer op 1 juni gehouden is uitverkocht. Enorm veel particuliere standhouders hebben aangemeld voor deze populaire buitenmarkt.

Massaal hebben de mensen in de regio hun zolders, garages en bergingen opgeruimd om deze aan te bieden op de Carbootsale Boxmeer. De markt die zich kenmerkt door het ouderwets gezellige karakter en de particuliere standhouders die nog de echt interessante spulletjes verkopen. Een dagje Carbooten zorgt voor een leuke bijverdienste zonder al te veel poespas. Men rijdt namelijk met de auto de markt op zodat je niet met alles hoeft te sjouwen.

Van heinde en verre komen de bezoekers, ’s ochtends om 9.00uur bij de opening is het al dringen aan de poort. Veel mensen vinden iets van hun gading tegen een aantrekkelijke prijs en kunnen genieten van een natje en droogje op gezellige terras op de sale. Mensen kijken, ijsje eten en een rondje lopen over de markt sommige alleen op zoek naar dat ene dingetje. Andere met het hele gezin die zich allemaal vermaken. De Carbootsale duurt tot 15.00uur en de toegang is slechts € 1,20 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis evenals het parkeren.

Grote drukte wordt er verwacht in het Boxmeerse, buiten de carbootsale is er Koopzondag en pakt de kring van schuttersgilde in samenwerking met Boxmeerse horeca ondernemers groot uit op het parkeerterrein bij de Weijer ivm het 75 jarig bestaan.

De Carbootsale Boxmeer wordt gehouden bij Restaurant De Witte Brug, St Anthonisweg 63 te boxmeer. 300 meter vanaf afslag 6 aan de A73. Geopend voor bezoekers van 9.00 tot 15.00 uur. De volgende Carbootsales zijn; 24 Augustus en 5 Oktober

De Carbootsale-Boxmeer wordt uiteraard georganiseerd in samenwerking met Volleybal vereniging RVB SWITCH.

Voor alle informatie kan men terecht op: www.carbootsaleboxmeer.nl