Deel dit artikel ‹ Terug

23 september Dag voor onze Kay

Geplaatst op: vrijdag 24 augustus 2012


Nog maar net begonnen aan het leven en nu al ziek. Vlak na zijn eerste verjaardag krijgen Marco Egelmeers en Linsey van Dijk te horen dat hun zoontje Kay lijdt aan neuroblastoom met uitzaaiingen.

De behandeling is inmiddels in volle gang, in januari of februari 2013 (90 dagen na de laatste chemokuur),moet hij naar de Verenigde Staten voor immunotherapie voor minimaal een half jaar. De kosten voor Kay zijn wel allemaal verzekerd, maar bijkomende kosten voor zijn ouders en zijn zusje zijn niet gedekt. Denk aan hotelkosten, tickets, verblijfskosten enz.enz...

De buurt van Marco en Linsey hebben de stichting "Onze Kay" in
het leven geroepen. Onder de vlag van deze stichting hebben wij als vriendengroep een benefietactie georganiseerd op zondag 23 september om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen, zodat Kay verzekerd is van de steun en liefde van zijn ouders en zijn zusje Jill in het ziekenhuis van Philadelphia.

Op deze benefietdag zijn er diverse kinderactiviteiten en een (diensten)veiling.
Voor meer informatie over de stichting kijk op www.onzekay.nl en voor meer informatie over deze dag en veiling www.dagvooronzekay.nl

Locatie: in en om het Wapen van Wanroij
Tijd: van 10.00 uur tot 18.00 uur
Hebt u een (ludieke) dienst of een goed, dat u aan wilt bieden of hebt u vragen, kunt u contact opnemen met Twan Wijnhoven (twan@laarakkers-wijnhoven.nl)
Noteer deze datum in je agenda en tot ziens op 23 september!