Deel dit artikel ‹ Terug

Reserveer voor u zelf of verras een ander met een ballonvaart.

Geplaatst op: donderdag 22 mei 2008


Mill en omgeving altijd al eens van boven willen bekijken? Iemand verrassen met een ballonvaart? Een ballonvaart cadeau doen voor vaderdag, verjaardag, huwelijksfeest, jubileum of als prijs? Het kan allemaal tijdens het vijfde ballonnenfestijn wat Toeternietoe organiseert op 16 augustus in Mill. Dit festijn maakt deel uit van het 2 dagen durende Parkfeest 2008.

Langzaam maar zeker krijgt het Parkfeest wat op zaterdag 16 en zondag 17 augustus gehouden zal worden een duidelijkere invulling. Tijdens dit weekend barst het weer van de activiteiten in het Millse Landschapspark. Het hele weekend zijn er diverse eetkraampjes, op zondag zijn er Active en interactieve sportdemonstraties, verschillende dweilorkesten en zal DJ Harm voor de overige muziek en presentatie zorgen.
De zaterdag staat in het teken van het vijfde ballonnenfestijn. Naar verwachting zullen er weer zo’n 20 ballonnen op gaan stijgen en is er rond dit gebeuren veel muziek en entertainment voor iedereen. Zo zal de band Clear out optreden en is ook DJ Harm aanwezig voor zijn bijdrage op het gebied van muziek en presentatie. Er staan nog een aantal andere zaken op de planning maar daar wil de organisatie nog even niets over los laten.

Wilt u meer informatie over het Parkfeest 2008 of tickets reserveren voor een onvergetelijke ballonvaart? Neem dan contact op met Hilleken vd Ven via 06-24680426, Jack Rooijakkers via 0485-451904 of Arnold Toenders 0485-455998. Bekijk ook
www.parkfeestmill.nl