Deel dit artikel ‹ Terug

Vierde Kuilenloop in natuur en recreatiegebied

Geplaatst op: vrijdag 24 augustus 2012


AV-Olympus Land van Cuijk houdt op zondag 2 september voor de vierde keer de Kuilenloop in natuur- en recreatiegebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Voor zowel de 5 als 10 kilometer is de start om 11.00 uur bij het strandpaviljoen aan de Fazantenweg. Het parcours gaat over een verhard pad en is geschikt voor de beginnende en de ervaren hardloper. AV Olympus nodigt in het bijzonder beginnende lopers uit om in een gezellige sfeer kennis te maken met andere lopers en loopsters uit onze regio.

Wilt u meer informatie of nu al inschrijven? Surf dan naar www.av-olympus.nl/kuilenloop waar ook foto’s en uitslagen te vinden zijn. De Kuilenloop maakt onderdeel uit van de Rabo-Runcompetitie Land van Cuijk en is de tweede wedstrijd uit het seizoen 2012-2013. De Rabo-Runcompetitie is een serie wedstrijden waar iedereen aan mee kan doen.

Naast de Kuilenloop wordt door AV-Olympus in samenwerking met Miko ‘76 ook de Rabo-loop georganiseerd. Deze wedstrijd is op 3 november a.s. in en rondom het sportpark aan de Langenboomseweg in Mill. Kijk voor meer informatie over deze loopwedstrijden en alle andere activiteiten van AV Olympus op www.av-olympus.nl