Deel dit artikel ‹ Terug

Lever uiterlijk 24 augustus uw vogelverschrikker of vogellokker in!

Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2012


Op zondag 9 september zal het geheel opnieuw ingerichte gebied de Groespeel in Mill officieel geopend worden. In de aanloop naar die opening organiseren Stichting Activiteiten Mill, groepsaccommodatie de Nieuwenhof en het project Ontdek Mill een wedstrijd wie maakt de mooiste, origineelste en creatiefste vogelverschrikker of vogellokker. Hiermee zijn mooie prijzen waaronder ballonvaarten en Millse recreatieve pakketten te winnen. Uiterlijk 24 augustus dienen de inzendingen binnen te zijn, op zaterdag 25 augustus worden ze in de Groespeel geplaatst.

Vanaf 25 augustus zal een jury de inzendingen beoordelen en op 9 september zullen tijdens de opening de winnaars bekend gemaakt worden. Er zijn prijzen te winnen in de categorie traditionele vogelverschrikker, traditionele vogellokker en mechanische (bewogen door wind, zon, water etc) vogelverschrikker of vogellokker. Iedereen kan aan deze wedstrijd deelnemen.

Uw inzending kunt u uiterlijk tot en met 24 augustus inleveren bij Marianne van Heijningen van groepsaccommodatie de Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg 5 in Mill. Bel tevoren even om aan te kondigen dat u een inzending in komt leveren via tel. 06-36140330.

Zie ook www.ontdekmill.nl en www.beleefhetinmill.nl