Deel dit artikel ‹ Terug

Strand blijft gratis toegankelijk voor zonnen en zwemmen

Geplaatst op: donderdag 9 augustus 2012


Komend weekend, zaterdag 11 en zondag 12 augustus wordt op circuit de Kuilen tussen Mill en Langenboom de Red Bull Pro Nationals gehouden. Dit is een motorevenement voor het hele gezin. Naast motorwedstrijden voor jeugd en professionals, is er ook aan show en entertainment het een en ander te vinden. Op zaterdagavond 11 augustus is er zelfs vanaf 19.00 uur een heuse beachparty. Dit compleet met een DJ in een Red Bull showtruck. Ook is er om 20.00 uur een Freestyle motorshow met spectaculaire demonstraties.

Entreeprijzen
Voor bezoekers van de motorcross is de beachparty gratis toegankelijk. Anders bedragen de kosten 10,-- euro en voor kinderen 5,-- euro. Tijdens de beachparty krijgt iedere bezoeker een polsbandje en hiermee krijgen volwassenen op zondag 5,-- euro korting op de entree van de Red Bull Pro Nationals en kinderen 2,50 euro.

Strand gratis
Een gedeelte van het strand blijft gedurende dit motorevenement gratis toegankelijk. Zo kan iedereen gratis zonnen, zwemmen en tevens gratis gebruik maken van de toiletten in het strandpaviljoen. Ook het horecagedeelte van strandpaviljoen de Kuilen is voor iedereen toegankelijk om gebruik te maken van het aanbod zoals friet, ijs en drank.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over tijden en wedstrijden op www.redbullpronationals.com. Over strandpaviljoen de Kuilen vindt u meer op www.deramrecreatie.nl en www.facebook.com/dekuilenlangenboomenmill