Deel dit artikel ‹ Terug

Opening restaurant Bij Ties in Wanroij

Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2012


“Vanaf zaterdag 11 augustus is iedereen van harte welkom”

Thijs Robben (25 jaar) uit Wilbertoord en Bertil Jonkerman (42 jaar) uit Ravenstein openen aanstaande zaterdag 11 augustus restaurant Bij Ties aan het Kerkplein in Wanroij. “We hebben altijd de ambitie gehad een eigen restaurant te beginnen,” vertelt Thijs Robben. “Bertil ken ik van het Veerhuis in Ravenstein waar hij chef-kok en bedrijfsleider was en waar ik ook als kok werkte. Een eigen zaak starten is in deze tijd een lastige. Daarom hebben we besloten niet ieder een eigen restaurant te beginnen maar onze krachten te bundelen. Voor ons komt zo een droom uit.”

Opening
De gebundelde krachten van Thijs en Bertil proeft, ervaart en beleeft u vanaf aanstaande zaterdag 11 augustus in restaurant Bij Ties in Wanroij. Thijs: “Na enkele weken flink werken is het komend weekend eindelijk zover. Komende vrijdag doen we de officiële opening voor genodigden en vanaf zaterdag 11 augustus 11.00 uur staan de deuren voor iedereen open.”

Voor iedereen
Bij Ties is een sfeervol a la carte restaurant. “We willen een breed publiek trekken en waar goed eten en gastvrijheid hoog in het vaandel staan,” vertelt Thijs enthousiast. “Maar ook verrassen we onze gasten met zelf gemaakte koekjes en zoetigheden voor bij de koffie als afsluiting van het diner.” Daarnaast beschikt restaurant Bij Ties ook over een mooi centraal gelegen terras. “Ideaal om even te rusten tijdens een fietstocht of gezellig even wat te eten of drinken. Speciaal hiervoor hebben we dan ook een lunch- en borrelkaart.”

Informatie
Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.bijties.nl. Ook telefonisch kunt u restaurant Bij Ties aan het Kerkplein 5 in Wanroij bereiken via 0485-471067.
advertentie