Deel dit artikel ‹ Terug

Win met uw vogelverschrikker of vogellokker in Mill

Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2012


Op zondag 9 september zal het geheel opnieuw ingerichte gebied de Groespeel in Mill officieel geopend worden. In de aanloop naar die opening organiseren Stichting Activiteiten Mill, groepsaccommodatie de Nieuwenhof en het project Ontdek Mill een wedstrijd wie maakt de mooiste, origineelste en creatiefste vogelverschrikker of vogellokker. Hiermee zijn mooie prijzen waaronder ballonvaarten en Millse recreatieve pakketten te winnen.

De vogelverschrikkers en vogellokkers worden vanaf augustus in de Groespeel geplaatst. Naast een vakjury zullen alle inzendingen beoordeeld worden door het publiek en op 9 september zullen tijdens de opening de winnaars bekend gemaakt worden. Er zijn prijzen te winnen in de categorie traditionele vogelverschrikker, traditionele vogellokker en mechanische (bewogen door wind, zon, water etc) vogelverschrikker of vogellokker. Iedereen kan aan deze wedstrijd deelnemen.

Uw inzending kunt u inleveren bij Marianne van Heijningen van groepsaccommodatie de Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg 5 in Mill. Bel tevoren even om aan te kondigen dat u een inzending in komt leveren via tel. 06-36140330. Inleveren kan vanaf nu tot uiterlijk 25 augustus aanstaande. Zie ook www.ontdekmill.nl en www.beleefhetinmill.nl