Deel dit artikel ‹ Terug

Plaats een creatieve kreet bij het kombord van Mill!

Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2012


Plaats een creatieve kreet bij het kombord van Mill!
Tijdelijke actie onder het motto van Ontdekmill.nl

Drie komborden van Mill hebben de komende weken voor even een ander uiterlijk. Naast het plaatsnaambord staat tegenwoordig een tekstballon waar voorbijgangers hun kreet over de gemeente Mill en Sint Hubert kwijt kunnen. Deze ludieke actie is een initiatief van de gemeente als reactie op ‘de naamsverandering’ die de afgelopen tijd door onbekenden op het bord van Mill werd aangebracht. Het is een tijdelijke actie onder het motto Ontdekmill.nl.

De afgelopen maanden kreeg vooral het kombord van Mill het regelmatig te verduren. Mill werd in Milf en in Gees veranderd. Als reactie hierop heeft de gemeente aan drie Millse komborden (Beerseweg, Graafseweg, Vorleweg) een flinke tekstballon geplaatst. Deze drie komborden staan op de route van de Ontdekmill.nl fietstocht.
Op deze ballon kunnen fietsers of voetgangers met een stift een leuke kreet over het bezoek aan de gemeente zetten. Een volgende voorbijganger kan deze tekst weer verwijderen en er een nieuwe voor in de plaats zetten. Op de ballon staat daarnaast het verzoek om een foto van het kombord (liefst met de bedenker samen) via Twitter te verspreiden onder vermelding van #ontdekmill.nl.

De gemeente Mill en Sint Hubert is benieuwd naar de creativiteit van inwoners en bezoekers en gaat de beste tekst die via Twitter is verstuurd, belonen.

Vakantiejaarmarkt
Tijdens de vakantiejaarmarkt op 25 juli is het ‘Ontdekmill.nl promoteam’ met een stand aanwezig. Bij deze stand (tegenover de Millse kerk) kunnen de bezoekers van de jaarmarkt ook met het Millse kombord, voorzien van eigen tekst, op de foto. Ook deze bezoekers dingen mee naar ‘de beste Ontdekmill.nl kreet’ als de foto onder vermelding van #ontdekmill.nl via Twitter wordt verspreid.

Ontdekmill.nl
Ontdekmill.nl is een initiatief van de gemeente Mill en Sint Hubert (ondersteund door verschillende lokale ondernemers en verenigingen) om inwoners en bezoekers te laten kennismaken met ‘Al het moois van Mill’. De gemeente wil iedereen laten zien en beleven dat de Mill en Sint Hubert een gemeente is om trots op te zijn. Hiervoor worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er een ‘Ontdekmill.nl fietstocht’ uitgebracht en kunnen inwoners deelnemen aan een Vogelverschrikkerwedstrijd.