Deel dit artikel ‹ Terug

Haku Witgoedspecialist Schaijk en Miele stappen op de fiets voor Hulphond Nederland

Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2012


Hans Kuijpers van Haku witgoed in Schaijk is deze zomerperiode vol aan het trainen voor een fietstocht van ruim 300 kilometer. “Nu is wielrennen al jaren lang een hobby van me, dus zeker geen straf om dit te doen,” vertelt Hans Kuijpers. “Maar nu gaat het om een goed doel waar ik volledig achter sta en waar ik zoveel mogelijk geld voor in wil zamelen.”

Hulphond Nederland
Hulphond Nederland is het goede doel waar Hans het geld eind augustus voor bij elkaar wil gaan fietsen. Hans: “Samen met oud Olympisch kampioen Bart Brentjens fietsen we met zo’n 40 collega’s en relaties ruim 300 kilometer naar het hoofdkantoor van Miele in het Duitse Gütersloh. Op zondag 26 augustus wordt bij Miele in Vianen het startschot gegeven voor de fietstocht.” Maandagmiddag hoopt het team in Gütersloh de eindstreep te halen.

Geld inzamelen
De investering voor de fietstocht is inmiddels al door Miele en een aantal gelieerde bedrijven afgedekt. “Iedere euro die we binnenhalen voor Hulphond gaat dan ook rechtstreeks naar deze organisatie.” Zelf wil Hans nog wat extra acties doen. “Als men op de site van Hulphond Nederland dit initiatief steunt met minimaal 15 euro, krijgt men het hondje Flip. Deze hondjes zijn ook in onze winkel te koop. Koopt men hier een product van Miele, dan schenk ik zelf die 15 euro ook aan Hulphond Nederland en krijgt de klant uiteraard knuffel Flip.”

U kunt Hans Kuijpers rechtstreeks sponsoren. Hij zal er dan voor zorgen dat al het geld bij Hulphond Nederland terecht komt. Neem daarvoor contact op met Hans via tel. 0486-462182 of bezoek Haku aan het Europaplein 9 in Schaijk.

Kijk voor meer informatie en rechtstreekse sponsoring op www.hulphond.nl en volg te ontwikkelingen van het Miele Cycling Team op Facebook