Deel dit artikel ‹ Terug

Openluchttheater Overloon: Doornroosje

Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2012


Op woensdag 1 augustus en woensdag 8 augustus wordt het bekende sprookje Doornroosje opgevoerd in het Openluchttheater Overloon. Deze voorstelling wordt gespeeld door het bekende kindertheater uit Mariahout.

Kent u het nog, het verhaal van Doornroosje ... ? De koning en de koningin kunnen geen kinderen krijgen. En dat is verschrikkelijk. Alle knappe koppen uit het koninkrijk buigen zich over dit probleem, maar niemand heeft een oplossing. Totdat de brutale dokter Oz verschijnt, met zijn uitzonderlijke ideeën. Negen maanden later wordt baby Roos geboren, het mooiste meisje van het land. De koning en de koningin zijn zielsgelukkig en organiseren een groot feest. Iedereen is uitgenodigd om hun prachtige dochter te bewonderen. Iedereen, behalve de slechte fee Draconia. En dat is niet erg slim van het koninklijk paar, want Draconia is zo boos dat ze een vloek uitspreekt over de kleine baby. Ze zal zich prikken aan een spinnenwiel als ze zestien is en ze zal die prik niet overleven. Gelukkig kan één van de goede feeën de wens een beetje veranderen; Roos zal geprikt worden en daarna slapen, tot de prins van haar dromen haar wakker kust. Maar is er wel een prins van haar dromen? En zal hij haar komen kussen?

Doornroosje is een voorstelling voor jong en oud, vanaf 4 jaar.

Aanvang: 14.30 uur. Kaarten kosten € 4,50 en zijn verkrijgbaar voor aanvang bij de kassa of via www.openluchttheateroverloon.nl of bij Plus Verbeeten te Overloon.