Deel dit artikel ‹ Terug

Clear out met Toeternietoe dirigent op Parkfeest Mill

Geplaatst op: vrijdag 9 mei 2008


De band Clear out is een 8-persoons collectief dat in een notendop gaat voor: rock met toeters, soul met ballen en feest zonder remmen. Hoe dat klinkt? Dat hoort u op zaterdagavond 16 augustus in Mill. Dan verzorgt deze band waarvan Willem Pluk (ook muzikaal leider van Toeternietoe) uit Mill namelijk de feestavond aansluitend aan het ballonnenfestijn.

Zaterdag 16 en zondag 17 augustus organiseert Feest en Showorkest Toeternietoe weer het Parkfeest en Ballonnenfestijn. Op zondag staan dweilorkesten en spelactiviteiten verzorgt door diverse sportverenigingen centraal. Op zaterdag begint het allemaal met het opstijgen van ruim 20 ballonnen (er zijn nog tickets), staan er diverse eet- en snackkramen in het park en is er een geweldige party met Clear out.
Ongeveer 15 jaar geleden begon de formatie Clear Out als een echte rockband. Met covers van o.a. de Golden Earring, Black Sabbath en vele andere rocklegenden werd de “rockhighway” letterlijk vol gas bereden. Toch wisten de mannen van het eerste uur dat er nog meer was. Ook de “rockhighway” kent zijn afritten.
Incidenteel werd eens een nummertje verbouwd en op verzoek werd met een blazerssectie opgetreden. Na het intrede van souldiva, no nonsense rockbitch en feestvarken Ellen Vosters was het hek van de dam en ontstond, met behoud van het voor Clear Out zo kenmerkende “rockrandje”, de band zoals we die nu kennen.

Hoewel de band Clear out van oorsprong voornamelijk wordt gevormd door muzikanten uit de regio Eindhoven en de Kempen is er sinds december 2007 sprake van een echte “Millse Connectie”. Met trompettist Willem Pluk in de blazersectie wordt volop geprofiteerd van de muzikale talenten die Mill weet voort te brengen. Willem is overigens ook dirigent van feest en showorkest Toeternietoe die verantwoordelijk zijn voor het Parkfeest.

Kortom, noteer het Parkfeest en Ballonnenfestijn in uw agenda en kom ook op zaterdagavond naar het Landschapspark in Mill voor een optreden van Clear out. Kijk voor meer informatie op www.parkfeestmill.nl.
advertentie