Deel dit artikel ‹ Terug

Gratis verwendag voor vrouwen met borstkanker op 2 oktober 2012

Geplaatst op: donderdag 28 juni 2012


Bijzondere actie van CWZ Nijmegen en Wellnessboot Mill in "borstkankermaand" oktober

Op dinsdag 2 oktober is er op de Wellnessboot in Mill een speciale gratis verwendag voor vrouwen die vanwege borstkanker in behandeling waren of zijn bij het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen. Het betreft een initiatief van de Stichting Mammazorg CWZ in samenwerking met Sauna- en beautyresort de Wellnessboot. De initiatiefnemers willen deze CWZ-patiënten eens lekker in de watten leggen en een heerlijk ontspannende dag of avond bieden. Het Centrum voor Borstkanker van het CWZ is met 300 behandelingen per jaar een van de grootste van Zuidoost-Nederland.

Belangstellenden voor de Wellness-verwendag kunnen op dinsdag 2 oktober kiezen uit een dag- (10.30 uur – 17.00 uur) of avondsessie (17.30 uur – 23.00 uur). Na ontvangst op de Wellnessboot met een glaasje Prosecco of een Smoothie geeft de gastvrouw een rondleiding. De gasten kunnen vervolgens genieten van alle wellnessfaciliteiten, inclusief een rasul-behandeling of een klankschaalsessie. Uiteraard met vrij gebruik van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo. Ook ligt er een badjas, badhanddoek en badslippers klaar.
De deelneemsters kunnen tegen een beperkte vergoeding een vrouwelijke introducé meevragen: de kosten voor het complete arrangement bedragen dan veertig euro.

Aanmelden voor deze speciale verwendag kan via www.cwz.nl/verwenmiddag en vol is ook echt vol! De Wellnessboot is door het ontbreken van een lift niet toegankelijk voor mindervaliden. Meer informatie is te vinden op www.wellnessboot.nl.