Deel dit artikel ‹ Terug

Nu nog meer entertainment tijdens het Wanroijs Gedoe op dinsdag 17 juli a.s.

Geplaatst op: maandag 25 juni 2012


Al jarenlang loopt de hele regio uit voor de derde dinsdag in juli. Dan is het namelijk Wanroijs Gedoe. Het centrum van Wanroij is dan omgetoverd tot een gezellige plek volop entertainment.
De hele opzet wordt gevormd door de marktkramen van de braderie. Hier is natuurlijk voor iedereen wel wat te koop. Daar tussenin, maar ook op het horecaplein en de andere grasveldjes zijn de vele gratis kinderattracties. Kinderen zijn niet weg te slaan bij o.a. het pony rijden, de elektrische autootjes, de voetbalmuur, de kindershow van Snotje en Dotje, de ballonnenclown, de verschillende luchtkussens, het schminken, de rodeo-surfplank, de brandweeractiviteit, het zelf duiken in een groot aquarium en nog veel meer. Maar ook volwassenen weten zich goed te vermaken. Zij kunnen van alles doen, zoals paintball en laserschieten. Maar ook is er het één en ander te bezichtigen, zoals de botanische tuin, de tractoren van de HMT-club en een houtzaag-kunstenaar. En wat te denken van de bouwkraan waarmee kilometers ver de omgeving van een grote hoogte bekeken kan worden?
Dit jaar hebben we wat extra activiteiten aan het succesvolle programma toegevoegd. Zo is er een kinder-speelgoedmarkt, waar allerlei kinderspullen voor een prikkie te koop zijn. Kleding, speelgoed, boeken, het maakt niet uit. De verkopende kinderen willen er van af en andere kinderen zijn er weer blij mee!
En mocht je tussentijds even willen uitrusten, dan gaat het genieten gewoon door. Op het horecaplein zijn namelijk naast een hapje en een drankje verschillende optredens en ander live-entertainment te zien op het open podium!
Vanaf 20:00 strijden verschillende teams weer om de felbegeerde wisselbeker van het touwtrekken. 5 dames of heren zullen onder luide aanmoediging van hun teamcaptain en natuurlijk het publiek hun tegenstanders over de streep willen trekken. Daarna zal het in en om de tent nog tot in de late uurtjes doorgaan met de muziek van een geweldige DJ.
Wil jij ook meedoen aan het Wanroijs Gedoe, als hobbyist, vereniging of ondernemer, kijk dan op www.vohaco.nl en download het inschrijfformulier of stuur een mail naar info@vohaco.nl
Je ziet maar weer; voor een leuk dagje uit hoef je echt niet ver te gaan!
Kom gewoon naar Wanroij op dinsdag 17 juli a.s. vanaf 14:00.
De entree bedraagt slechts 2 euro per persoon.
Kinderen onder de 1.20 m. mogen gratis naar binnen!