Deel dit artikel ‹ Terug

Duistere kant in de mens staat centraal bij BiblioPlus

Geplaatst op: donderdag 31 mei 2012Tijdens de Maand van het Spannende Boek 2012 (1 t/m 30 juni) staan de psychologische thrillers centraal in de bibliotheekvestigingen van BiblioPlus. Het motto luidt: ‘Het kwaad in jezelf - Waar ligt jouw grens?’. Simone van der Vlugt schrijft het geschenkboek ‘De ooggetuige’ voor de Maand van het Spannende Boek.

Thrillerglossy voor thrillerfans
Spannende boeken zijn populair, vooral in de vakantiemaanden. Want wat is er lekkerder dan de zomer doorbrengen met een stapel thrillers bij de hand. BiblioPlus trakteert de leden daarom op de Thrillerglossy, een exclusief cadeau voor leden van de bibliotheek. Een gids vol (lees)tips om er een spannende boekenzomer van te maken.
Het cadeau is vanaf 1 juni verkrijgbaar in de bibliotheek. Wees er snel bij, want op=op!

Spannende Blind date
In de maand van het Spannende Boek kunt u spannend Blind Daten in de bibliotheek. Voor leners die zich graag laten verrassen, stellen wij een spannende Blind Date samen, een ontmoeting met 3 verrassende, spannende boeken.
De kosten van een Blind Date zijn € 1,00 en de Blind Date tas krijgt u cadeau.

Wilt u gebruikmaken van deze actie maar bent u geen lid van de bibliotheek? Via de actiebutton op www.biblioplus.nl kunt u zich online inschrijven en ontvangt u 20% korting op het lidmaatschap