Deel dit artikel ‹ Terug

Nu al veel reacties op Wereldrecord picknick in Mill

Geplaatst op: zaterdag 3 mei 2008


Stichting Activiteiten Mill wil op zondag 6 juli meer dan 525 personen gezamenlijk aan een picknick krijgen. Dit om 12.00 uur in het Millse Landschapspark. Daarmee doet de stichting een gooi naar het wereldrecord wat dus op dit moment op het genoemde aantal van 525 personen staat. De organisatie heeft nu al veel positieve reacties op dit idee gekregen.

Aanmelden voor deelname aan dit wereldrecord picknicken is niet nodig. Toch heeft Stichting Activiteiten Mill (SAM) al diverse reacties gekregen van buurtverenigingen die gezamenlijk naar de picknick willen komen. Ook hoorde SAM al van een politieke partij die hier een gezamenlijk uitje van wilde maken en is er een bedrijf die samen met haar medewerkers en hun familieleden op zondag 6 juli naar het Millse Landschapspark wil komen.
Maar ook spelen ondernemers uit Mill met hun aanbiedingen al in op het wereldrecord picknicken. Buitengewoon Kado heeft bijvoorbeeld een hele partij picknickmanden ingeslagen en de afdeling detail gaat met een speciale actie in juni picknickmanden, picknickdekens en zelfs een picknicktafel weggeven. Deze zijn te winnen wanneer u een uitslag van één van de wedstrijden tijdens het EK voetbal goed voorspelt.

Meer over het wereldrecord picknicken in Mill en alle acties of nieuwtjes die er te melden zijn leest u op www.parkpicknick.nl. Ook wanneer u als vereniging, familie, vriendenclub of ondernemer wat speciaals gaat doen tijdens of in de aanloop naar dit wereldrecord horen/lezen we dit graag. Mail dit alles naar info@stichtingactiviteitenmill.nl.