Deel dit artikel ‹ Terug

Millse Pulling zaterdag 2 en zondag 3 juni

Geplaatst op: donderdag 24 mei 2012


Het spectaculaire Millse Pullingweekend wordt dit jaar gehouden op zaterdag 2 en zondag 3 juni op het evenemententerrein aan de V.d. Bogaardweg in Mill. Het belooft volgens de organisatie weer een weekend te worden met veel spanning, spektakel en sensatie. Op zaterdag beginnen de wedstrijden om 18.00 uur en op zondag om 10.00 uur. Tevens is er op zaterdagavond vanaf 21.30 uur een feestavond met de entertainers Bertie en John Lukano.

Tijdens dit sportief, creatief en ook regelmatig spannend weekend zijn er wedstrijden in diverse klasse. Op zaterdag zijn dat vanaf 18.00 uur o.a. de klasse hobbysport en specials en op zondag vanaf 10.00 uur de landbouw tractoren van 3,5 tot 11 ton. Dat alles wordt op alle 2 de dagen regelmatig afgewisseld met demonstraties. Dan laten de heren zien wat er zoal mogelijk is wanneer je kracht, kennis, ervaring en gevoel van de trekker gaat combineren. Maar ook laten de dames zien wat zij in huis hebben. Op zondag staat er namelijk ook een speciale damesklasse op het programma. Net als op zaterdag zijn er ook op zondag diverse gratis activiteiten voor kinderen. Dit uiteraard met begeleiding.

De entree bedraagt op zaterdag (2 juni) 7,50 euro inclusief toegang tot de feesttent en op zondag (3 juni) 5,00 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie? Zie www.millsepulling.nl of bel met Pierre Meulepas op tel. 06-23014137