Deel dit artikel ‹ Terug

Open dagen Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2012


LOM is klaar voor open dagen!

Op zaterdag 12 en zondag 13 mei houdt de LOM open huis in haar nieuwe onderkomen in Myllesweerd. Zaterdag zal de radiogroep de hele dag (van 09.00u-19.00u) in het teken stellen van de Top Honderd van de gemeente Mill en Sint Hubert.

Vanaf half negen 's avonds start een entertainment avond in de grote zaal van Myllesweerd met artiesten van eigen bodem, waarbij alle kerkdorpen aan de beurt komen. Zang, muziek en dans op het podium van Myllesweerd met tussen door gesprekken met de diverse gasten. De toegang is Myllesweerd is gratis. Er zal tevens gelegenheid zijn om speciale LOM postzegels te kopen, waarmee de Lokale Omroep Mill meteen ondersteund wordt.

Op zondagochtend begint in de grote zaal om 11.00u een Politiek debat met vertegenwoordigers van de Millse politieke partijen: AB'90, CDA, Dorpslijst Langenboom en VKP.

Er wordt teruggeblikt op de afgelopen twee jaar, waarbij uiteraard ook de wethouderswisseling aan de orde zal komen. De afdeling radio verzorgt zondag haar wekelijkse live uitzendingen tot 17.00u. Daaronder ook van 14.00u – 17.00u de ontknopingen van het voetbalseizoen. 

De evenementen zijn ook live op TV te volgen. Met een beetje geluk staat de mast dan op de toren van Van Hout, waardoor de LOM ook via de ether weer te volgen is. Mocht dat niet zo zijn, dan kunnen de mensen die geen kabelaansluiting van Ziggo hebben, ook Live via de internetsite van de LOM luisteren: www.lokaleomroepmill.nl