Deel dit artikel ‹ Terug

Kies voor Leven geeft een AED weg

Geplaatst op: woensdag 25 april 2012


Land van Cuijk - In het verspreidingsgebied van “Actief in de Regio” van uitgever KKN Media in Mill, die in haar tweede uitgave op bladzijde 19 een mooi verhaal heeft opgenomen over de uitverkiezing van de Millse Stichting Kies voor Leven tot het derde goede doel van Nederland in de categorie Gezondheidszorg, wordt een gratis ZOLL AED verloot t.w.v. 2000,- euro. Deelname aan deze verloting is volledig gratis.

Alle buurtverenigingen, wijk- en/of dorpsraden in het verspreidingsgebied van “Actief in de Regio”, zijnde de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill & Sint Hubert en Sint Anthonis kunnen kosteloos deelnemen aan deze verloting.

Vul het deelnameformulier op de website van Stichting Kies voor Leven ( http://www.kiesvoorleven.nl ) volledig in en maak kans op een gratis AED. Enige voorwaarde is dat de winnende buurtvereniging, wijk- of dorpsraad deze ZOLL AED 24 uur per dag beschikbaar stelt om hun eigen leefomgeving hartveilig te maken De precieze datum van de trekking wordt nader bekend gemaakt.

Help mee om uw omgeving hartveilig te maken!

Jaarlijks worden 16.000 mensen in Nederland getroffen door een acute circulatiestilstand, dat is een stilstand van de bloedsomloop, in de volksmond ook wel hartstilstand genoemd. Dit komt altijd onverwacht en kan overal gebeuren: thuis, op het werk of tijdens het sporten. Het kan u zelf overkomen of iemand uit uw familie of vriendenkring. Bij een stilstand in de bloedsomloop is snel handelen van levensbelang. Daarom zet de landelijk opererende Stichting Kies voor Leven zich al sinds 2003/2004 volledig belangeloos in om het leven van mensen te redden.

Mocht u meer willen weten over deze verloting of de ideële missie van Stichting Kies voor Leven bel dan Toon Hermsen op telefoonnummer 0485-451847 of kijk even op: http://www.kiesvoorleven.nl.