Deel dit artikel ‹ Terug

Fietspendelboot "De Drie Provinciƫn" gaat van start met een grandioze actieweek

Geplaatst op: zondag 18 april 2010


Speciaal voor klanten van deelnemende supermarkten in het Land van Cuijk, Noord-Limburg en Rijk van Nijmegen (Malden/Overasselt) is in de week van 21 t/m 26 april een grandioze kortingsactie opgezet. Bij besteding van € 10,- of meer aan boodschappen ontvangt iedere klant een kortingsbon waarmee hij of zij het tweede kaartje (van dezelfde prijs of goedkoper) gratis krijgt aan boord van de fietspendelboot ‘De Drie Provinciën’. Er zullen zo’n 35.000 kortingsbonnen worden uitgegeven. De actie duurt zolang de voorraad strekt.

Het idee is ontstaan om met name tijdens de daldagen de boot toegankelijker te maken voor bewoners uit de regio. Deze kortingsbon is dan ook te verzilveren in de maanden mei, juni en september 2008 op woensdag t/m vrijdag. “Iedereen kan nu voordelig meevaren en ervaren hoe leuk het is aan boord”, aldus eigenaar/exploitant Huub Niessen.

Vaarseizoen bijna van start
Na twee vaarseizoenen achter de rug te hebben (2006 en 2007) gaat de fietspendelboot ‘De Drie Provinciën’ op 30 april aan haar 3e vaarseizoen beginnen. Het team van Niessen heeft er weer ongelofelijk veel zin in en hoopt dan ook vele opvarenden te mogen verwelkomen dit seizoen met of zonder fiets, want ook wandelaars of dagbezoekers zijn van harte welkom. De boot zal varen t/m 28 september iedere week van woensdag t/m zondag en doet zeven halteplaatsen aan in Brabant, Limburg en Gelderland. Kijk voor meer informatie, vaarschema en tarieven: www.fietspendelboot.nl.

Deelnemende supermarkten
De deelnemende supermarkten zijn: Grave: Em-Té; Cuijk: Jan Linders; Boxmeer: Jan Linders; Vierlingsbeek: Plus Markt; Oeffelt: Spar; Wanroij: Jan Linders; Oploo: Spar; Mill: Jan Linders en Spar; Sint-Hubert; Troefmarkt; Overasselt: Derks; Mook: Plus Markt; Molenhoek: Spar; Gennep: SuperCoop en Jan Linders; Malden: Plus Markt; Afferden; Spar; Overloon: Plus Markt.

Samenwerking
Deze actie en het project ‘Fietspendelboot De Drie Provinciën’ is mede mogelijk gemaakt door Euregio Rijn-Waal, Dagblad De Gelderlander, bovengenoemde supermarkten, de samenwerkende gemeenten Grave, Cuijk, Boxmeer, Mill, Sint Anthonis, Heumen, Mook en Gennep, de Provinciën Gelderland, Limburg en Noord-Brabant, Jan van Cuijk Party River Cruise, ReusenProjectN, Streekhuis Peel & Maas en Uitgeverij de Winter.