Deel dit artikel ‹ Terug

Unieke Bluesband zaterdag 28 april in Cafe Royal Mill

Geplaatst op: donderdag 19 april 2012


Op zaterdagavond 28 april wordt het bluesseizoen in café Royal aan de Kerkstraat in Mill officieel afgesloten met een bijzondere en unieke bluesband. Die avond hoort en ziet u er The Allstars Bluesband. Deze band is het bewijs dat Blues niet alleen muziek is voor oude mannen. Een Swingende groovende en shufflende vlammende band in een unieke steeds veranderende samenstelling. Toegang is uiteraard helemaal gratis.

The Allstars Bluesband is een unieke gelegenheidsband met een telkens wisselende samenstelling. Op 28 april zal in café Royal in Mill The Allstars Bluesband bestaan uit een aantal jonge honden uit diverse getalenteerde Brabantse Bluesbands. Frontman Kars van Nus (zang, Bluesharp) is de voorman van The Chicago Hotrods, Jeremy Aussems (zang, gitaar) is de frontman van Jeremy and the Groovebreakers, Mathijs Roks (drums) en Mart Hoppenbrouwers (gitaar) zijn actief in The Radical Roosters en Rico Hagemeijer (Bass) is de bassist van de Jeremy and the Groovebreakers.

Het bluesseizoen loopt bij café Royal in Mill van september tot en met april. In die periode staat er iedere laatste zaterdag van de maand een live bluesband op het podium. Maar ook in de overige maanden is er regelmatig live muziek. Zie daarvoor en voor meer informatie de website www.caferoyalmill.nl.