Deel dit artikel ‹ Terug

Lenterie zondag 6 mei 2012 in centrum Mill

Geplaatst op: donderdag 19 april 2012Op zondag 6 mei aanstaande organiseren voetbalvereniging Juliana en Stichting Activiteiten Mill weer de Lenterie. Van 11.00 uur tot 17.00 uur vindt u die dag in het Millse centrum weer tal van marktkramen, live muziek, leuke attracties en amusement voor kinderen en gezellige terrasjes. De Lenterie is gratis toegankelijk en ook het parkeren is gratis.

Sinds twee jaar heeft Braderie sportief in Mill een nieuwe naam. Na 25 jaar veranderde de naam in Lenterie en kreeg voetbalvereniging RKSV Juliana voor de organisatie assistentie van Stichting Activiteiten Mill. Het thema Brabantse gezelligheid en Beleef het in Mill staat bij deze Lenterie centraal. Dit alles zal dan ook op zondag 6 mei terug te vinden zijn in de handelswaar die u aan zult treffen in de marktkramen. Maar ook op terrasjes, in de winkels die geopend zullen zijn en verder her en der in het Millse centrum.

Kijk voor meer informatie op www.lenterie.nl en bezoek de Lenterie op zondag 6 mei tussen 11.00 uur en 17.00 uur in het centrum van Mill. www.beleefhetinmill.nl