Deel dit artikel ‹ Terug

Show the Music: 75 jaar muziekvereniging Sint Willibrord

Geplaatst op: vrijdag 13 april 2012


Show the Music belooft muzikaal spektakel

Zondag 22 april 14.00 uur en 19.30 uur SCC Myllesweerd Mill

Dit jaar bestaat muziekvereniging Sint Willibrord uit Mill 75 jaar. Daarom staan er diverse speciale activiteiten op het programma. Een van deze speciale activiteiten is Show the Music op zondag 22 april. Die dag is er zowel een middag- (14.00 uur) als avondvoorstelling (19.30 uur) en het beloven net als bij Show the Music in 2007 super spectaculaire en swingende shows te worden. Dit alles zal gebeuren in de theaterzaal van Myllesweerd in Mill.

Na het kiezen van nummers, aanpassen van arrangementen, veel repetities, overleg en nog meer repetities is het zondag 22 april eindelijk zover. Dan staat Show the Music op het programma van de jubilerende muziekvereniging St Willibrord in Mill. Alle eigen en gastmuzikanten hebben er enorm veel zin in. “De repetities lopen geweldig en het klinkt super,” vertelt Bram Cranen van de muziekvereniging. “Muzikaal klikt het goed tussen onze muzikanten en het Mills combo. Maar ook voelen de muzikanten Eefje Polman en Roel Verheggen goed aan, zij nemen de zang voor hun rekening.” Show the Music is een muzikale reis door de tijd en geschikt voor alle leeftijden.

Kaarten voor Show the Music zijn a 10,00 euro (er zijn zowel zit- als staanplaatsen) verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat in Mill. Ook kunt u deze online bestellen via www.harmoniemill.nl en info@harmoniemill.nl. Ook aan de kassa van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill zijn voor aanvang van de concerten kaartjes (mits niet uitverkocht) verkrijgbaar.