Deel dit artikel ‹ Terug

Wereldrecord picknicken in Mills landschapspark

Geplaatst op: zaterdag 5 april 2008


Stichting Activiteiten Mill wil op zondag 6 juli 2008 een gooi doen naar het wereldrecord picknicken. Dit zal die dag om 12.00 uur gebeuren in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat Beerseweg in Mill. Noteer dus nu alvast zondag 6 juli in uw agenda en kom met uw picknickmand naar het Millse Landschapspark.

Op dit moment is Stichting Activiteiten Mill nog volop bezig met de organisatie van de Koninginnefeesten 2008. Maar ook is men alweer bezig met de volgende activiteit. Dat moet een wereldrecord picknicken gaan worden onder de naam “Parkpicknick”. Het huidige record staat op 525 picknickers en werd in september 2007 gevestigd in Rotterdam. Tot die tijd stond het nederlandsrecord op 255 personen en het wereldrecord op ruim 400.

Iedereen is op zondag 6 juli om 12.00 uur van harte welkom in het Landschapspark om samen met het hele gezin, buurt- en sportvereniging, vriendenclub, klas of met wie of wat dan ook hier aan deel te nemen. Stichting Activiteiten Mill zal zorgen voor een leuke entourage, gratis appels, gratis eieren, gratis ranja en passende gezellige muziek. Voor de picknickspullen en bijvoorbeeld dekens of tuinstoelen zorgt u zelf.

Noteer zondag 6 juli alvast in uw agenda en doe mee aan deze wereldrecordpoging picknicken in Mill. Meer informatie is ook te vinden op
www.parkpicknick.nl.
advertentie