Deel dit artikel ‹ Terug

Stadskoor Grave: "Love is in the Air"

Geplaatst op: woensdag 11 april 2012Stadskoor Grave geeft op 22 april 2012 een koffieconcert in het Kunstkerkje van Velp bij Grave, Loefsweg 1 onder de titel "Love is in the Air".

Het kerkje in Velp is voor ons allen een bekende locatie want we hebben er al vele malen een concert ten gehore gebracht. Dit keer een koffieconcert en waar kan dat beter dan in de prachtige landelijke omgeving van het kerkje in Velp.
Ook dit concert staat in het teken van een thema en wel van de liefde. "Love is in the air!", dat zult u in het gehele concert terughoren in prachtige liederen als Barkarole, The Turtle Dove, Zigeunerleben en True Love. Daarbij mag natuurlijk niet het prachtige liefdeslied uit de film Titanic ontbreken: My Heart will go on!
Bijzonder is dat dirigent Jacques Merkx dit voorjaar zijn laatste concerten leidt, hij vertrekt deze zomer na een periode van 17 vruchtbare jaren als dirigent. Jammer, maar voor hem volgt er een nieuwe uitdaging en wij wensen hem daarbij veel succes!
Houdt u ook van zingen kom dan vooral eens luisteren, misschien wordt u wel geïnspireerd om lid te worden van ons koor, u bent van harte welkom!!
De entreeprijs bedraagt € 7,50 en dat is inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Daarom bent u om 11.00 uur welkom en om 11.30 uur begint het concert.
Nieuws over Stadskoor Grave vindt u op onze website: www.stadskoorgrave.nl