Deel dit artikel ‹ Terug

Wie is de meest Culinaire Persoon van Show en Business 2012

Geplaatst op: woensdag 11 april 2012


Tijdens de consumentenbeurs Show en Business op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april in evenementencentrum Fitland in Mill, hebben de Smaakmakers een bijzondere activiteit. Gedurende deze beurs kunt u namelijk kans maken op de titel meest Culinaire Persoon van de beurs. Hieraan zijn diverse leuke prijzen verbonden en deelnemen is helemaal gratis. Dus bezoek de Smaakmakers Mill op Show en Business en win!

De Smaakmakers Mill zijn tijdens de consumentenbeurs Show en Business te vinden in het sfeervolle Sportcafé op de 1e verdieping van de evenementenhal. Daar hebben Emil Minten en Hans vd Steijn dan een stand ingericht waar u diverse zaken kunt proeven, ruiken en zien, waarbij u enkele vragen dient te beantwoorden. Uit alle deelnemers aan deze actie kiezen de Smaakmakers vervolgens de 3 meest Culinaire Personen en zij worden verrast met een leuke prijs. Voor nummer 3 is er een fles oude rode port, nummer 2 krijgt een cadeaubon van 50 euro van de Smaakmakers en de winnaar krijgt een diner aan huis voor 8 personen ter waarde van 290,00 euro.

Kijk voor meer informatie over de Smaakmakers op hun website www.smaakmakersmill.nl. Op www.showenbusiness.nl is meer informatie te vinden over de beurs, de openingstijden en het showprogramma. Toegang is gratis.