Deel dit artikel ‹ Terug

Wordt cultuur te duur voor jongeren?

Geplaatst op: donderdag 5 april 2012


Op maandag 16 april organiseert Marktplaats Cultuur aan de Maas in samenwerking met Kunstencentrum Meander een netwerkbijeenkomst voor CKV-docenten en culturele aanbieders.

Omdat er veel ontwikkelingen zijn bij de Cultuurkaart voor jongeren, beter bekend als het vroegere Cultureel Jongeren Paspoort (CJP) organiseert Marktplaats Cultuur aan de Maas een speciale infomiddag rond dit thema.
We hebben Jennet Sintenie, van stichting Cultuurkaart Nederland, bereid gevonden uitleg te geven over de toekomst van de Cultuurkaart. Welke gevolgen zijn er voor de leerlingen van het voortgezet onderwijs hier in de regio? Deze bijeenkomst is niet alleen van belang voor VO-docenten en de leerlingen maar zeker ook voor culturele aanbieders in de regio.
Daarom willen wij culturele aanbieders ook van harte uitnodigen deze bijeenkomst bij te wonen.
Er is ruimschoots gelegenheid om vragen aan Jennet te stellen.
Aansluitend geeft Erik van Drunen van het Nederlands Instituut voor animatiefilm een presentatie over de cursus animatie in de klas. Neem alvast een kijkje op www.niaf.nl!
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis, wel willen wij u in verband met de organisatie vragen u zo snel mogelijk aan te melden via info@cultuuraandemaas.nl

Locatie: Cultureel Centrum De Weijer in Boxmeer, ruimte 109
Tijd: 15.00 – 16.30 uur

U bent van harte welkom!

Zie ook www.cultuuraandemaas.nl