Deel dit artikel ‹ Terug

5 genomineerden voor Millse Ondernemersprijs

Geplaatst op: maandag 2 april 2012



Tot zaterdag 31 maart kon men bij de OVMill ondernemers en ondernemingen nomineren voor de Millse Ondernemersprijs. De 5 meest genoemde ondernemers zijn nu officieel genomineerd voor deze titel. Een deskundige jury zal samen met het publiek bepalen wie uiteindelijk de winnaar zal worden. Want ook u kunt mee stemmen en daarmee maakt u kans op een leuke prijs. Dit kan tot en met woensdag 25 april. Surf daarvoor nu meteen naar www.showenbusiness.nl of www.bedrijvenmarktmill.nl en breng uw stem uit.

Genomineerd voor de Millse Ondernemersprijs 2012 zijn:

Smaakmakers Mill (Emil Minten en Hans vd Steijn) www.smaakmakersmill.nl
Edo Verlichting (Edo van Tienen) www.edoverlichting.nl
Modehuis de Schettering (Mark Gerritsma) www.schettering.nl
WUX Webdevelopment (Bo Pennings) www.wuxweb.com
Snoepwinkel Catootje (Frank Peters) www.frankpetersmill.nl

Op vrijdagmiddag 27 april zal tijdens de opening van Show en Business om 15.00 uur in party- en evenementencentrum Fitland in Mill de winnaar bekend gemaakt worden. Dit zal gebeuren door burgemeester Hans Verheijen. Daarmee zal hij ook de 3 dagen durende gratis toegankelijke consumentenbeurs met veel show en entertainment openen. De muziek is tijdens deze opening in handen van de Thompsonbridge band. U bent van harte welkom.

Show en Business is op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april te vinden in en rond party- en evenementencentrum Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Kijk voor openingstijden, deelnemende bedrijven, shows, optredende artiesten en om te stemmen voor de Millse ondernemersprijs op www.showenbusiness.nl of www.bedrijvenmarktmill.nl.