Deel dit artikel ‹ Terug

VVV's in Brabant verkopen Floriade tickets & arrangementen

Geplaatst op: vrijdag 30 maart 2012


VVV Noordoost-Brabant verkoopt via diverse VVV winkels in Brabant, Floriade tickets en Floriade arrangementen (met o.a. busvervoer en overnachtingsmogelijkheden). Tevens kunnen de tickets gebruikt worden door ondernemers om zelf arrangementen samen te stellen.

Wereldtuinbouwtentoonstelling
De Floriade opent bijna haar deuren! Van 5 april tot en met 7 oktober 2012 vindt de zesde editie van de wereldtuinbouwtentoonstelling in Venlo plaats. Het evenement trekt ongeveer twee miljoen nationale en internationale bezoekers. De Floriade 2012 neemt de bezoeker mee in de rijke wereld van natuur en tuinbouw. Er zijn diverse workshops, leerzame activiteiten, een vol cultureel programma, maar ook aandacht voor duurzaamheid en innovatie. Het park is heeft vijf verschillende thema’s: Relax & Heal, Green Engine, Education & Innovation, Environment en World Show Stage. Ook de Limburgse cultuur staat centraal. Het Bourgondische leven met typische gerechten uit de eigen streek. Voor de jonge natuurliefhebber zijn er diverse spannende en leerzame activiteiten en om in hogere sferen te komen is er een 30 meter hoge kabelbaan die de bezoeker over het hele park laat zweven.

Ticketverkoop bij alle VVV’s in Brabant
VVV Noordoost-Brabant verzorgt de ticketverkoop voor de Floriade voor alle VVV’s in Brabant. Daarnaast zijn in samenwerking met de VVV’s en ondernemers in Brabant verschillende arrangementen ontwikkeld. De bezoeker kan bij de diverse VVV vestigingen in Brabant terecht voor een ticket voor dit bijzondere evenement.

De prijs van een toegangskaart voor de Floriade bedraagt € 25,00 voor volwassenen en € 12,50 voor kinderen.

Floriade hotelarrangementen
Om een uitstapje naar de Floriade compleet te maken biedt VVV Noordoost-Brabant diverse Floriade Hotelarrangementen aan in en om ‘s-Hertogenbosch, inclusief toegang tot de Floriade en vervoer van en naar uw hotel. Ook uitbreidingen, zoals een extra nacht of het combineren van een bezoek aan de binnenstad van 's-Hertogenbosch behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie
Meer informatie over het evenement, de kaartverkoop en het reserveren van Floriade arrangementen is terug te vinden op http://www.vvvdenbosch.nl/go/floriade of neem direct contact op met de afdeling reserveringen van VVV Noordoost-Brabant: reserveringen@vvvnoordoostbrabant.nl / 073-614 99 86.