Deel dit artikel ‹ Terug

Expositie van Marleen Rombout op Wellnessboot Mill

Geplaatst op: donderdag 29 maart 2012


De komende tijd is in de relaxruimtes en in het restaurant van de Wellnessboot aan de Hoogveldseweg in Mill een expositie te zien van Marleen Rombout. Regelmatig biedt de Wellnessboot kunstenaars de mogelijkheid om hun werk aan het publiek te laten zien. De expositie is niet vrij toegankelijk maar is bedoelt voor de bezoekers van sauna- en beautyresort de Wellnessboot in. De werken van Marleen Rombout zijn te zien tot 21 juni.

Marleen Rombout volgde de opleiding Grafische Vormgeving aan de Kunstacademie in Arnhem. Na haar opleiding was ze eerst diverse jaren actief als zelfstandig grafisch ontwerpster, maar ze besloot zich toe te leggen op het schilderen. Wonend en werkend in de Overasseltse Vennen vormt deze bijzondere omgeving voor Marleen een belangrijke bron voor inspiratie. Marleen maakt zowel figuratief als abstract(er) werk. Thema’s in haar werk zijn onder andere de natuur, dieren en vrouwen. Haar schilderijen kenmerken zich door spirituele en positieve uitstraling.

Tijdens de expositie op de Wellnessboot in Mill zijn schilderijen van verschillende thema’s te zien. Getoonde abstracte schilderijen vertonen verwantschap met Janos Bittenbinder. Haar nieuwe schilderijen, met paarden als hoofdthema, zweven als het ware op de rand van figuratie en abstractie. De frisse nieuwe toegepaste technieken en veranderde aanpak hebben een spannende dynamiek.


De schilderijen van Marleen Rombout zijn tot 21 juni 2012 te zien in het restaurant en de relaxruimten van de Wellnessboot in Mill en is niet vrij toegankelijk. Surf voor openingstijden, arrangementen en kosten naar www.wellnessboot.nl. Voor meer informatie over de werken van Marleen Rombout kunt u terecht op www.marleenrombout.com.