Deel dit artikel ‹ Terug

3e Kasteelronde zondag 13 mei in Mill

Geplaatst op: woensdag 28 maart 2012Wielerclub Mill en wielervereniging de Maaskant organiseren op zondag 13 mei opnieuw onder de naam “Kasteelronde” een wielerwedstrijd in Mill. Tijdens deze dag worden er diverse wedstrijden verreden. Zo zijn er o.a. wedstrijden voor 60 plussers, Sportklasse, Nieuwelingen en als laatste staan die dag de Amateurs aan de start. Het programma kent nog meer activiteiten, daarover hoort en leest u later meer.

Over de eerste twee Kasteelrondes )2010 en 2011) waren zowel wielrenners, jury als publiek zeer tevreden. Daarom komt er ook weer een derde Kasteelronde die verreden wordt rond kasteel Aldendriel in Mill. Het parcours met Start en finish op de Beerseweg ter hoogte van grandcafe zaal het Lagerhuis heeft een lengte van 2195 meter. De volgende wegen vormen het parcours: Beerseweg - Groenedijk - Looierijweg - Brandsestraat - Voordijk - Kolkweg - Beerseweg. Op zondag 13 mei zijn deze wegen afgesloten en geldt er een omleidingroute.

Kijk voor meer informatie op www.wv-de-maaskant.nl. Daar zijn ook de contactgegevens te vinden om aan te melden als deelnemer aan deze 3e Kasteelronde. Tevens is de organisatie nog altijd op zoek naar sponsoren die dit evenement financieel of materieel willen ondersteunen.