Deel dit artikel ‹ Terug

Clubpresentatie Sensation Cheerleaders

Geplaatst op: maandag 26 maart 2012


Een spetterende presentatie voor honderden enthousiaste toeschouwers, gaven de leden van de Sensation Cheerleaders afgelopen zondag tijdens Red Carpet Sunday, op het gemeentehuisplein in Boxmeer. Enkele cheerleaders begaven zich op de catwalk als mannequin voor Van Neerven Sport, ook zij werden enthousiast begroet door de menigte. Ieder uur was er een show te zien door alle Sensation Cheerleaders teams; de Peewees (jongste leden), Juniors en Seniors, met demonstraties in all-girl dance, groupstunt en partnerstunt.
Niet alleen de optredens op deze zonnige dag werden bezocht maar ook de clubstand, met informatie over boxmeergoesusa.nl, waar zij op zoek zijn naar sponsors om hun droomreis naar het WK Cheerleading in Orlando (USA) te realiseren, maar ook verkoop van hooded vesten, t-shirts, tassen en nog veel meer artikelen waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. De ruim 10 jaar bestaande sportclub heeft afgelopen zondag alles op alles werd gezet om een geweldige show te laten zien, een hoopt zo nog meer steun en donaties te ontvangen via www.boxmeergoesusa.nl.
Aanstaande woensdag 28 maart, zijn de Cheerleaders te gast bij het televisieprogramma Koffietijd, en zullen zij oa een optreden laten zien. Dit is live te zien op RTL4 tussen 10.00 en 11.00 uur, of naderhand via www.rtlgemist.nl.
Daarnaast komen de Cheerleaders op de radio bij het programma “De Avondploeg” op Slam! FM.
Luister op maandag 9 april tussen 20.30 en 21.30 uur naar de Sensation Cheerleaders; de trots van het Zuiden!

Steunt U ook de Cheerleaders naar het WK Cheerleading in Orlando, Florida, USA? Deze prestigieuze competitie vindt plaats in de laatste week van april ‘12. Stort Uw bijdrage op bankrekeningnummer 1522.84.370 tnv Sensation Cheerleaders te Boxmeer. Dit kan ook via www.boxmeergoesusa.nl. Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd!

Meer informatie en/of contact: www.sensationcheerleaders.nl